skip to Main Content

Over ons

Hoge kwaliteit tuinplanten

Ons sortiment wordt gekenmerkt door producten, afkomstig van een 100-tal toeleverende kwekers. Eén voor één hebben deze kwekers oog voor hun product en kwaliteit zodat u altijd bent verzekerd van een vers en visueel zeer aantrekkelijk product!

Aanbiedingen

Wekelijks houden wij u op de hoogte van de producten die (naast ons vast sortiment tuinplanten) op dat moment in de aanbieding zijn of extra aandacht verdienen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Tevreden klanten

Ons uitgebreide assortiment is perfect voor tuincentra en bloemisten in de regio Duitsland, Oost-Nederland en Noord-Nederland (tot aan Groningen toe). Het brede assortiment vaste planten, en haag-en kluitplanten voorziet ook gemeentes en grootgroenvoorzieners van een snel bereikbaar product.

Gastvrij & service

Veiling Vaassen staat naast de uitstekende kwaliteit van de producten bekend om haar gastvrijheid. Onze medewerkers maken met veel plezier een gezellig praatje met u en zorgen dat u zich keer op keer welkom voelt.

Maak kennis met ons team!

Onze verkoopmedewerkers bezitten veel kennis en hebben een breed netwerk. Bij vragen op maat of de wens om een bestelling voor u op maat klaar te maken, staan wij natuurlijk ook graag voor u klaar!

benno_veilingvaassen

Verkoop buitendienst
Benno Nieuwenhuis
06-34442529
benno@veilingvaassen.nl

merlin_veilingvaassen

Balie, verkoop binnendienst en administratie
Merlin den Held
0578-572506
orders@veilingvaassen.nl

reiny_veilingvaassen

Balie & administratie
Reiny van de Elsakker
0578-572506
reiny@veilingvaassen.nl

seban_veilingvaassen

Terreinbeheer en orderverwerking
Saban Erben
06-43855759
info@veilingvaassen.nl

jesper_veilingvaassen

Terreinbeheer
Jesper van Egteren
06-17220322
info@veilingvaassen.nl