skip to Main Content
Dagelijks Vanaf 08:00 Uur Open

Dagelijks vanaf 08:00 uur open

Het is nu echt winter! Koude temperaturen, donkere dagen en natuurlijk veel winterse planten! In de winterperiode zijn wij dagelijks vanaf 08:00 uur geopend om uw te adviseren voor de mooiste soorten tuinplanten.

Openingstijden

Bij Veiling Vaassen staan wij zes dagen per week voor u klaar bij onze Cash & Carry in Vaassen. Wij zijn dagelijkse vanaf 08:00 uur open. Benieuwd naar onze openingstijden? Wij hebben ze voor u op een rij gezet.

  • Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00 uur
  • Zaterdag 08:00 – 12:00 uur

Compleet aanbod tuinplanten

In onze Cash & Carry vindt u een compleet aanbod van tuinplanten. Benieuwd welke tuinplanten u onder andere in onze Cash & Carry tegenkomt? Er zijn meer dan 15.000 producten beschikbaar.

Leuke aanbiedingen

Regelmatig houden wij u op de hoogte van de producten die (naast ons vaste assortiment tuinplanten) op dat moment in de aanbieding zijn of extra aandacht verdienen. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Cash & Carry voor tuinplanten

Veiling Vaassen is een totaalleverancier van planten en bomen met een compleet assortiment. Mocht u een product niet kunnen vinden op ons Cash & Carry terrein, is dat geen probleem! Neem gerust contact met ons op. Dan doen wij ons best om de juiste planten te leveren.