skip to Main Content
De Groene Sector Vakbeurs

De Groene Sector Vakbeurs

Op 9, 10 en 11 januari 2018 komt de groenbranche bij elkaar op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Ook Veiling Vaassen heeft een plaats op dé beurs waar groenprofessionals elkaar ontmoeten. Komt u ook langs bij onze stand? Wij hebben standnummer 136.

Enige platform voor de groene branche

De Groene Sector Vakbeurs is het enige complete platform voor de groene branch in Nederland. Alle groenprofessionals komen hier samen. Boomkwekers, hoveniers, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening zijn welkom! Deze beurs mag u niet missen.

Divers aanbod

Op de beurs vindt u een divers aanbod van producenten, importeurs en dealers van tuin- en parkmachines, inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Bij standnummer 136 maakt u kennis met de Cash & Carry van Veiling Vaassen. Na een bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs bent u weer op de hoogte van de nieuwste machines, wet- en regelgeving en trends en ontwikkelingen binnen de branche.

Beursprogramma

Op 12, 13 en 14 januari vindt de beurs plaats in Hardenberg. Elke dag, van 13:00 tot 21:00 uur, worden er onder andere demonstraties en workshops gegeven. Bekijk het programma.

Bestel uw kaarten

Kom Veiling Vaassen bezoeken en bestel hier uw kaarten. Hopelijk mogen wij u begroeten op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.